Referenser

"2009 förlorade vi vår då 2,5 åriga dotter i leukemi. Eva Li ledde oss igenom den första tiden fram till begravningen med stor sinnlig närvaro och professionalism. Hennes lyhördhet för våra önskningar, hennes medmänsklighet och den trygghet hon förmedlade gjorde att fokuseringen på begravning och jordfästningen blev en viktig del som ledde oss framåt i vårt sorgearbete. Griftetalet var otroligt välkomponerat och speglade mycket känsligt vår dotter, våra funderingar och tankar. Begravningen blev fantastiskt vacker och ett kärleksfullt farväl till vår lilla dotter."

Mamma

 

 

”Det var en riktigt fin begravning för Kalle i torsdags. Det var så härligt att Kalle fick vara huvudpersonen och att inte någon gud eller religion ”inkräktade” på upplevelsen. Du pratade så fint, att även många av de mera ”kristna” deltagarna, som aldrig varit på en borglig begravning, blev imponerade och berörda. Själv gick jag ur svenska kyrkan redan i 20-års åldern, så jag uppskattade verkligen dina ord.

Granne

 

Copyright © All Rights Reserved

Suspndise rutrum in lobortis vel facilisisr morbi mattis quram utei quarm convallis ornw dilam scjelqku convallis nissim.